Pravila korištenja

Uvjeti korištenja


Uvjeti korištenja

Sljedeći tekst opisuje uvjete za korištenje www.machina.hr stranice i usluga vezanih za nju, stvorenih od strane Machine. Molimo pročitajte pažljivo. Uporabom ovih stranica, se slažete biti obvezani navedenim uvjetima. Machina može revidirati i ažurirati ove uvjete u bilo koje vrijeme, pa vas molimo da povremeno posjetite ovu stranicu kako bi pročitali tekst, jer je obvezujući za Vas. Termini "Ti" i "Upute" se koriste u cijelom tekstu, u vezi sa svim pojedincima i / ili pravnim osobama koje pristupaju ovoj stranici u vezi bilo koje svrhe ili razloga.

Korištenje sadržaja i vlasničkih prava

Korištenjem ove web stranice prihvaćate i slažete se da je sav sadržaj i materijal koji je dostupan na njemu, kao što su tekst, logotipi, grafike, slike i softveri, zaštićeni zakonima. Sav sadržaj i materijal su vlasništvo Machine ili njezinih davatelja sadržaja ili klijenata. Machina zadržava isključivo pravo na izradu sadržaja ove stranice (znači njegovo prikupljanje, uređenje i prikaz). Koristeći ovaj web slažete se da nećete snimati, prodavati, licencirati, distribuirati, objavljivati, mijenjati, prilagođavati, mijenjati, kopirati, reproducirati ili ponovno koristiti sadržaj ove stranice na bilo koji drugi način za bilo koje javne ili komercijalne svrhe. Zabranjeno je kopiranje ili prilagođavanje HTML koda koji stvara Machina i koristi za generiranje svoje web stranice. Ovaj kod je također zaštićen autorskim pravima. Izričito je zabranjeno kršenje sigurnosti ove stranice (primjerice, putem, ali ne ograničavajući se na, koristeći bilo koji uređaj, softver ili postupak koji ometa ili pokušava spriječiti pravilno funkcioniranje ovog weba, koristeći bilo koji uređaj ili sredstvo da se krećete kroz ovaj web, a da nije onaj koji je omogućila Machina, pokušava odgonetnuti, dekompilirati, rastavljati ili obrnuti inženjering bilo softvera koji čine dio stranice, širenje ili pokušaj širenja virusa, trojanaca, crva, ili bilo koje druge uređaje koji su projektirani ili imaju namjeru da ometaju, oštete ili ometati bilo informacije,softvere, hardvere i komunikacijske sustave).

Provedba korištenja

Dozvoljeno je pristupiti sadržaju ove stranice za Vašu osobnu, nekomercijalnu uporabu, pod uvjetom da to učinite bez kršenja autorskih i drugih vlasničkih prava, i pod uvjetom da ne koristite ovaj web u bilo koje svrhe koje su nezakonite ili zabranjene ovim Uvjetima. Prihvaćate da ne koristite ovaj web na bilo koji način koji je nezakonit, uvredljiv, prijeteći, uznemirujući, nepristojan, klevetnički, pun mržnje, ili na bilo koji drugi način krši ove uvjete. Dok koristite ovaj web, prihvaćate da ne šaljete nikakve netočne ili lažne podatke o sebi ili bilo koju informaciju koja nije dio Vašeg životopisa, neželjenih reklama, poslovnih prijedloga, lančanih pisama i neželjene pošte. Kao korisnik ovog weba i njegovog servisa, Vi ste odgovorni za svoju komunikaciju kao i za posljedice svog objavljivanja.

Odgovornost Machine

Sadržaj ove stranice može sadržavati netočnosti ili tiskarske pogreške. Koristite ovaj web i njegov sadržaj na vlastitu odgovornost. Promjene na ovom webu se događaju periodično i mogu biti napravljene u bilo koje vrijeme. Machina nema obvezu nadgledati Vaše korištenje ove stranice ili zadržati sadržaj Vaše sesije. Machina ne kontrolira niti jamči točnost informacija objavljenih od strane korisnika. Machina može poduzeti mjere da spriječi korištenje ovog weba koje može stvoriti obvezu Machini.

Odricanje garancije i posljedične štete

Machina ne predstavlja niti jamči da će ovaj web funkcionirati bez prekida ili bez grešaka, ili da stranica ili da je server koji čini ga dostupnim bez računalnih virusa ili drugih štetnih uređaja. Sav sadržaj ovog weba je osiguran "kao što je" bez jamstva bilo koje vrste, uključujući jamstva za prodaju, prilagođenost određenoj namjeni i nekršenje. Machina ne predstavlja niti jamči da ovaj web, njegov sadržaj, njegova uporaba ili rezultati upotrebe će biti pravodobni, ili na drugi način pouzdani. Machina neće biti odgovorna za korištenje ovog weba koje je nezakonito ili na bilo koji način krši ova pravila i uvjete. Pod nikakvim okolnostima Machina neće biti odgovorna za direktne, indirektne ili posljedične štete koje rezultiraju Vašom uporabom ili nemogućnošću korištenja ove stranice.

Linkovi na druge web stranice

Ova web stranica sadrži linkove na web stranice trećih osoba. Machina pruža ove linkove samo kao pogodnost, a ne kao potvrdu sadržaja trećih strana, za koje Machina ne drži nikakvu odgovornost. Web stranicama trećih osoba pristupate na vlastitu odgovornost.

Odšteta

Slažete se da štitite Machinu, njene direktore, zaposlenike, predstavnike i agente, od i protiv svih obveza, potraživanja, akcija, zahtjeva ili troškova, uključujući bez ograničenja pravne i računovodstvene naknade, navodeći ili koje proistječu iz Vašeg korištenja ili zlouporabe ove stranice ili vašeg kršenja navedenih uvjeta.